Voetbalclub PSV en energieleverancier E.ON hebben bekend gemaakt dat ze hun samenwerking ook in 2014 zullen voortzetten. Dit houdt concreet in dat PSV ook in het jaar 2014 gebruik zal maken van de energie van E.ON, terwijl E.ON ook in het jaar 2014 een business room zal huren in het Philips Stadion.

philips-stadion

Investeren in energiebesparing

Volgens de nieuwe contracten die PSV en E.ON hebben ondertekend zal PSV zowel in het Philips Stadion als op de Herdgang gebruik blijven maken van energie van E.ON. Deze energie zal door de energieleverancier tegen een gereduceerd tarief worden geleverd en PSV laat weten dat het daardoor veel geld kan besparen. De Eindhovense club wil met het geld de duurzaamheid verbeteren en het geld zal daarom gebruikt worden om energiebesparende maatregelen te treffen.

Ook E.ON tevreden met samenwerking

Intussen is ook E.ON tevreden met de verlenging van het contract voor de business room. Het is volgens de energieleverancier een geweldige multifunctionele ruimte in het hartje van Eindhoven. De ruimte wordt door E.ON onder andere gebruikt om te vergaderen, voor de aankondiging van nieuwe campagnes en producten en om zakenrelaties uit te nodigen voor een informeel avondje voetbal.

eon-energie

Lange samenwerking

PSV en E.ON werken inmiddels al meer dan 10 jaar samen op verschillende gebieden en tot dusverre zijn beide partijen erg te spreken over de samenwerking. Zowel PSV als E.ON hoopt dan ook dat de samenwerking ook na 2014 zal worden voortgezet.